Monday, October 27, 2008

Los Angeles, Beverly Hills photos

Το αχανες Λος Άντζελες.
Ολα εδω ειναι ηρεμα ενω η τελευταια βδομαδα πριν της εκλογες βρισκει τον Ομπαμα να προηγείται με μεγαλη διαφορα


Εισοδος καταστηματος ρουχων.

Παντου φοινικες.
H συναντηση στο Loyola Marymound με αφησε με τις καλυτερες εντυπωσεις. 80% από τους παρευρισκόμενους ηταν ελληνικής καταγωγης. Ευχαριστω τον Πιτερ γαι την οργανωση.
Αργοτερα στο παρτι του Red Hen Press σε μαι αποσταση καμιας.. ωρας με το αυτοκινητο.
Η Μητερα Σταχτη θα βγει το 2010 και ηδη συζητουν για την διανομη...
Εχουν μια άλφα οργανωση οι ανθρωποι...
ΥΓ. Μια γενικη παρατηρηση. Στην αμερικανικη κοινωνια αιωρείται εμφανως ενας φόβος. Ειανι ο φόβος του Αλλου, ο φόβος καποιας καταστροφής, ενας πυρηνικός φόβος που κανει το ολο συστημα να λειτουργει δυνητικα. Ολη η ζωη σχεδον ειναι οργανωμενη ως αμυνα για πιθανα κακα, μια διαρκης απαντηση στον νομο του Μερφι. Αμα συμβει αυτό πρέπει να κανεις εκεινο. Και φυσικα η σταση του πολιτη ειναι εν δυναμει αμυντικη σε οτιδηποτε, περιχαρακωση απενανατι στον δυνητικο εχθρο.
Ουσιαστικα ειναι μια συνεχης κατασκευη αφηγησεων τρομου, ετσι ωστε να ειναι ακνεις προετοιαμσμενος για όλα απο το να στραμπυλήξει το πόδι του μεχρι να προσγειωθούν οι εξωγ'ηινοι στην αυλή του.



2 comments:

fieryfairy said...

Αυτό το μόνιμο φόβο τον είχα προσέξει όταν κάποτε είχα γνωρίσει έναν Αμερικανό που μου εξήγησε ότι αγόρασε όπλο έτσι ώστε σε περίπτωση που γίνει επίθεση στην Αμερική να μπορεί να αμυνθεί ο ίδιος. Ίσως να φταίει το Χόλιγουντ που σε κάθε ταινία δράσης/καταστροφής καταστρέφεται η καημένη ΝΥ!

fieryfairy said...
This comment has been removed by the author.